NHL Rebound´s egna fighting och tackle powerlist!!

Då alla spelaranalyser var avklarade inför traden så lovade jag i det här inlägget att jag skulle återkomma med en lättsmält Power ranking när fönstret stängdes.

Vad passar då som kontrast till tunga och intellektuella spelaranalyser med massa statistik och tänkande? En riktigt ostigt köttlista såklart! Det är ju svårt att läsa den här listan utan att dra sig till minnes det här inlägget.

NHL Rebound´s egna fighting och tackle powerlist!!

10, Gabriel Landeskog visar vad skåpet ska stå.

Den före detta Calder vinnaren visar att han kan boxas och att det gör ont att gå upp emot honom. Här mot Andrew Ladd Winnipegs hårdföra lagkapten. Resultatet? Enligt 209 röstande personer på www.hockeyfights.com/ bedömdes Landeskog som vinnare med hela 93.8% procent. Själva fighten rankas som den sjätte bästa på hela säsongen. Inte dåligt för en 22 åring.

9, Dustin Byfuglien tacklar på!



Jag skulle kunna skriva en hel lista på bara den här killens tacklingar. Denna sammanställning är en av anledningarna till att Dustin anses ha högst nöjesvärde i hela NHL denna säsong.

8, Roussel får Torontostjärnan att flyga!

 

Vänta tills ni ser tacklingen från den andra vinkeln. Snacka om flygande Center!
 
 
7, Marc Methot visar ett klassexempel på en höfttackling. 



Marc Methot visar upp en av sina favoriter. Hans höfter har faktiskt ett eget twitterkonto, så känd är hans höftackling. Bäst i ligan på detta kanske?

6, Cody Mcleod, NHL´s mest hängivna enforcer/agiator?


 Cody Mcleod har gladeligen tagit på sig skitgörat i Colorado. Med hela arton slagsmål så leder han ligan. Tyvärr har han bara vunnit hälften av dem, men nog ställer han upp för sina kamrater. 

5, Road to dokumentärernas uppsving av mickade spelare.

 


Dessa "Trash Talk" videos är rätt så svåra att hitta enhetliga till rätt säsong. Så ni får stå ut med att denna ovanför inte är säsongsenlig. Hursomhelst rent guld som visar hur snacket går på isen. 
 
4. Årets Bad Boy nykomling, Tom Wilson?
 
 


20 år är väldigt ungt för någon att klä sig i Enforcer/Agiatior rollen. Med över 150+ tacklingar och 11 slagsmål så är denna ungdom en av de mest tongivande fighterna i spelet. Vanligast är att enforcers/agiatiors kliver in i sina roller vid 23-25års åldern. En 20åring som dessutom draftades i första rundan är ovanligt, dessa brukar få mogna i farmarligorna innan de tar steget upp. 

 
3. Flest PIM: Steve Downie.


Har flest utvisningsminuter i NHL. En riktig värsting av den värsta sorten. Liten i kroppen och drar sig inte för att gå över regelboken. Tar även en hel del onödiga och dumma utvisningar. Fått som mest en 20 match avstängning för en totalgalen tackling, blev i farmarligan avstäng för att ha slagit en domare med klubben (oavsiktligt enlig mig som sett videon). Kanske en av NHL mest hatade spelare. Känd för att sakna spärrar på isen och att vare en hetsporre.

2. Ligans hårdaste tacklare?
 


Sedan Scott Stevens pension så håller jag Dion Phaneuf  som den absolut hårdaste open ice tacklaren i NHL. En del kanske sparkar på mig och säger att Kronwall borde få titeln men enligt mig så är Dion snäppet vassare. Bägge två ligger dock i lä gentemot den legendariska Hall of Famern Scott Stevens.  

1. Vem väljer ni som titelmästaren?





Athony Peluso vs Luke Gazdic. Dessa två ses som ärkerivaler. Det förväntas nästan av dem att de ska gå upp emot varandra och göra upp om ligatiteln. Gazdic ny för i år, Peluso med bara ett år i ryggen. Bägge två är ligans absoluta enforcers och har inte förlorat en match (Förutom mot varandra). Ryan Reaves har gett de bägge en bra fight men ingen har vunnit över dessa killar än. När man jämför enforcer så är det dessa killar man jämför med. 2015 års bästa Enforcers, vilken är er favorit?
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar